• 30Jul

    Ходи ми се на море. Вечер ми се излиза за по бира. Говори ми се на глупави и неважни теми. Не ми се става рано. Искам всичко, което трябва да науча по някакъв начин да ми бъде налято в главата. Знам, може би звучи лигаво и мързеливо всичко това. Факт е обаче, че нямам време за някои от тези неща, а дори и да имам – нямам настроение. Не е останало нито едно необъркано нещо. Искам следващият месец (поне) да премине по-безболезно. Или да пропътуваме времето. Но… няма как.

  • 27Jul

    4.07: старт на пътуването в следната поредица: Кирхдорф, Виена, Мондзее, Залцбург, Мюнхен, Бриксен, Венеция,(кораб), Патрас, Солун и прибиране на 15.07

    16.07: старт на първото посещение на моя приятелка от Мюнхен (всъщност от Вюрцбург), което продължи прекалено дълго, но е простима грешка.

    Някъде там между 16. и 27.07 (тоест днес): Девин, пещери и други обиколки из България, а да – и Металика естествено. Почти забравям за физиономиите на близките си (и приятели) и тази вечер най-после ще спя сама в собственото си легло. Без него и без мисъл къде по дяволите се събуждам. Хотелските легла ще са една от следващите ми теми. Снимки от всичко това: когато намеря време да излея съдържанието на картата в компютъра.Надявам се сте се забавлявали и за мен на Лени, нещо ми щукна и реших да не ходя. Другото са битовизми от личен характер. Но съм доволна. И леко тъжна. Но щастлива.