• 19Oct

  малко ръководство за това как можем по-лесно да повръщаме при вида на всеки запалянко или дори само при мисълта за футболна среща.

  сутринта ставате рано и защото бързате за работа не успявате да закусите. чакате напрегнато до към 11 часа, когато идва един мил и драг човек в офиса, който продава сандвичи. цял предиобед ви е студено, защото някой малоумник е спрял радиаторите на радиус 15 метра от вас, а и вие в интерес на истината сте малоумник, щом не сте се сетили да си ги пуснете. резултата от този студ е подсмърчане, преминаващо в кихавици. там някъде в тази отсечка на деня се появява странното главоболие, започващо от очите, преминаващо към слепоочията докато не обхване цялата глава. победиха и завладяха 100% от територията, мам…… им и болки. на връщане от работа имате сили само да слезете от метрото на някоя спирка за да си вземете 2 бири и една боя за обувки. качвате се отново в метрото и там се осъществява срещата от трети вид – от едната страна сте вие, а от другата са онези ревящи, грозни, гнусни, от подпийнали до пияни, абе с една дума – ПРОТИВНИ – запалянковци, отиващи на мача.

  скъпи ми жени, бъдете откровени и ми кажете – някой мъж изпял ли ви е някога една песен? една едничка може да е, но да е нежна и романтична. е, на мен са ми пяли, но това е друга бира – той все пак е певец и това си му е работата. ако пък не си падате такива романтички – качете се в метрото с тези зверове, да видите какви певчески дарове на природата се разпиляват ей така без цел. мъжки гласове, баси (идва от бас), баритони, няма тенори тук…. като зинаха онези ми големи усти, като закрещяха, не можеш ги затвори. но това не е всичко. те нали и по-високички си падат, та започнаха да хлопат с все сила по тавана на метрото. при тези им движения на теб се падат няколко удара в горните ребра и в лицето ти се мотат гадните им шалове, които по принцип се мотат по земята. да, шалове, добре ме разбра. тук феновете имат стил на обличане, който включва: дънково яке, на което са му отрязани ръкавите, по него има кръпки и емблеми на най-различни неща. абе, накратко – луд на шаренко се радва. ако има обаче и автографи, е тогава евалла и бравос. ако си фен е задължително да имаш и шапка. на твоя отбор естествено, какво друго. и най-важната част – по ръцете ти – от китката до лакътя трябва да имаш навързани колкото се може повече шалове. от различни срещи. е, сети се, че като ходиш с ръцете налоду те се влачат. а така, сега стана ли ти гадно като си представи какво ми е било?

  да завършим с това, че имам нещастието да живея на една спирка разстояние от новия алианц арена в мюнхен. аха, точно онзи, дето прилича на огромен кенеф. може ли някой да ми помогне като ми намери един план на всички мачове, които ще се водят там, за да мога да направя големи черни кръстове в календара на тези дати. на тях или ще се придвижвам по друг начин, или ако вали и ми е невъзможно ще се въоръжа с нещо голямо и тежко, което мога да управлявам и ще се кача в метрото.

  п.с. сега се сещам за поне един запалянко, който ще е сърдит за това, но какво да се прави.

  п.с. 2 добре де, обяснете ми каква е радостта да ходиш да викаш след някакви хора, гонещи една топка, които по дяволите отдавна не могат да се нарекат спортисти – спортът за тях е нещо на толкова заден план…. че почти е извън плана. правят реклама на нездравословни храни (м.балак и макдоналдс), важното са кинтите, а не самия спорт. да ви пикая на големия спорт, който е една голяма мафия.

7 Responses

 • Dobre che Stanio ne chete b-logove. No kato se zamislq … seshtam se za edna komprometirashta snimka, koqto razkriva kakvo si pravila ne s fenove, a po-losho s futbolist. E verno che otdavna bilo… ama… ne se gubi 😛

 • къде е тая снимка? да се унищожава веднагааааа 😀

 • Аз по принцип не се вълнувам от футбол, но се изненадвам, че ти казваш това. До колкото си смомням имаш някакви идеи всичко да е жълто-черно ?!? 😛

 • ех, ама ме хванахте и двамата…. ей така заради идеята трябва да си фен. а че съм си фен на ботев пд това го знаят доста хора. аз мисля, че при мен се е предало просто по наследство. пък и айде да сме честни, ама ясен петров не е за изхвърляне 😉 а това като го писах си бях бясна от тези вчера. говеда такива. (май още ме държи). а това беше сериозно – искам план с мачовете на този стадион за сезона!!!

 • ахаха. еми чак сега го видях. по стечение на обстоятелствата живея в непосредствена близост до същата тази спирка на метрото, ама да ти кажа и аз съм се блъскал с тях. е не съм викал ама и аз съм бил с шапка, шалче и пр.
  понеже съм услужлив ще ти дам обаче връзка към всички мачове: http://www.allianz-arena.de/de/news/arch/20266.php
  Айде радвай се, зачерквай, закръгляй.
  А колкото до Ботев Пд… хъм… Айде няма да ти се сърдя, че ТОЧНО ТЯХ избра 😉 Щом е по наследство…

 • благодаряяяяяяяяяя!!!! и да не съм чула нищо против ботев, това ясно ли е? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing