• 25Oct

    виждам някакви призраци от вчера. дори вчера обядвах с един такъв. призрак от миналото, който не знам дали трябва да допусна да затвори кръга. а тази сутрин видях призрак в метрото. пак от миналото, но само негово копие. изтръпнах при тази избождаща очите прилика, дори призракът държеше в ръце предмет, абсолютно любим на оригинала му. зарадвах се и само се усмихнах. не можа да ме натъжи така, както си мислех, че би ми се случило.

    а сега нервещи практиканти ме връщат в действителността. по негово мнение хората на 25 си били изпяли песента вече и освен да станат на 30 не ги чакало нищо хубаво. и това го казва в присъствието на две 25 годишни мацки, които му казаха да си затваря тъпата уста, и че още е прекалено малък за да разбира от тези неща. той отговаря, че може и да не им харесва, но реалността е такава. хехе, и аз такива си ги мислех като бях на 19. да живее заблудата на недораслите. майната ти, да идва петък и да се махаш от тук. а ако се докопам до препоръките ти няма да видиш една добра думичка. 3 месеца ни ходиш по нервите, малък всезнаещ и доста комплексиран смотльо!

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing