• 04Oct

    Ето ти значи и последиците след две посещения на Октоберфеста: гърлото ме боли и кашлям. И ми е лошо…

    А петък започна много прилично: бирички, хапване… Цял комдат се беше пременил и настроил за добро представяне на годишния празник на пияниците. Изкарахме една 12 часова смяна, като малко бяхме героите, оцелели след 18 часа. А тогава точно настана веселата част с Фоги, който имаше уговорка с негови приятели швейцарци… Които бяха толкова добри да донапият и без това пияните баварци на нашата маса и с това да ускорят изхвърлянето им от кръчмата. Добри хора са това швейцарците. Харесвам ги.

    На следващата сутрин определено съжалявах за дългия си престой по масите, но процесът беше необратим. За да докажа за пореден път, че мозъкът ми не е в достатъчно количество, отидох и вчера – последен ден, пълно, пиянщината е несравнима и е гнусно… И това ми навлече красивата кашлица и дадените 15 евро по аптеки… Положението е трагично.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing