• 11Apr

  скараха ми се да съм спирала да повръщам. спокойно – нито съм се обезводнила както си помисли jak, нито пък толкова съм се юрнала да отговарям на коментарите. не ми говори, че съм една от всички. в крайна сметка съм смърдящо нормален човек, както се казва в немския език (щинкнормал) – също като теб имам слабости, имам силности и други -сти… правя глупости, умности, разновидности.

  петя иска да разкажа за какво най нямам търпение сега – само 2-3 дни преди прибирането си в българия. ами много са нещата. на първо място – нетърпение дали ще се състои една среща, която чакам от 8ми януари насам. както знаете всички – поради изпити и други нерви нямах възможност да се прибера междувременно в българия. сега ще видим дали ще има среща или приказката си е била просто приказка. на второ място – размисли за друга среща, която е вече от професионално естество. има вероятност да отида на интервю за работа, което е важно за мен. и е работа, която винаги съм искала да имам. напрежението е голямо. документите бяха пуснати още докато учех за изпитите. ще видим. инфо ще има в момента, в който и аз знам нещо по-точно от това, което вие четете в момента. иначе се радвам на много неща. например – на срещата със сестра ми. това е винаги страхотен момент. уникална е и първата вечер в къщи – безкрайните разговори – все едно не сте се чували през вечер в скайп. страхотно е да видиш приятелите си. прегръщаш на куп и имаш чувството, че вчера сте се разделили, а то не било вчера все пак. объркано, но много красиво объркано. нямам търпение да празнувам великден за първи път от около 5 години насам в семейна среда. събираме се при баба и дядо цялата рода – леля и калеко, братовчедка ми със семейството си – вече горда 4ка на брой, братовчед ми с неговото – 3ма, ние сме за сега 4ма, няма добавки – мама, тате, сестра ми и аз. но като заговорим за семейните работи и се сещам, че все ми говорят, че съм следващата за женене – сестра ми е най-малката. е, тогава разговорите избиват в друга посока. само този, който не прекарва толкова време далече от семейството си не знае какво означават семейните срещи. и колко всъщност е хубаво да видиш всички на куп. та ей такива мисли ме занимават през последните ми работни дни, в които се опитват да ме довършат със стрес във висша форма. аз обаче не се давам. днес имах наглостта да си тръгна в 6 от работа и ми се каза – ех, тази източна европа, този комунизъм ви научи да си ходите в 5 от работа… аз отговорих – ами не знам, ама първо, че е 6 часа, второ – комунизмът никога не започваше в 7 и половина както започвам аз :) .

  в събота – депеш мод парти в петното!!!! и без това се дрогирам в последните дни със стахотното им ДВД дивоушънъл. УНИКАЛНОООО!!! кондемнейшън, уолкинг ин май шуз… кърти яко! (нали знаеш колко бях разочарована, когато им отидох на концерта 2001???? е това няма нищо общо с тогава. абсолютно красиво. смяташ следното равенство – ДМ+ антон корбин= невероятност) поздрав с кондемнейшън, много любимо парче още от едни тийнейджърски години. а бяхме млади!

  П.С. я помогнете малко. ико  я сложи така хава наречена спойлер хак, че да мога да блогвам двуезично. тази идея я откраднах от антония с тоя спойлер хак. еми всичко добре, активирано е чудото му с чудо, ама нещо не загрявам. хелп, ай нийд самбади…

7 Responses

 • Дони, това което си написала директно докосна сърцето ми. Много мило звучи. И аз искам така отново да съм си близка с родителите и другите роднини, и така хубаво да празнуваме празниците по Великден… Но всичко това ми се струва все по-далечно и все по-невъзможно.Ако не се срещнем дотогава, ти желая много положителни емоции.

 • Аз мойто spoiler tool-че си го моднах малко, защото таговете му влизаха в противоречие с едитъра. Ако искаш — мога да ти мейлна моднатото php с инструкции как да го сложиш и как да си го ползваш със здраве.

 • антония: много ще се радвам ако го направиш :)

 • Получи ли мейла? Може да не съм писала много ясно вчера, че беше доста hectic ден, ако има нужда от повече подробности — just say so :-)

 • получих го, но нямам време да го направя това сега. дано в българия на спокойствие да мога да направя нещо. много благодаря. пиши ми един мейл с телефона си. ти получи ли моя?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing