• 07Oct

    Това заглавие не означава, че съм бек. Аз съм бек, обаче не като бек, ами като обратно, един вид завръщане. Завръщането на джедаите. Не, друго беше. Завръщане в бъдещето. Не беее, завръщат се лимонените настроения, ей го. Това ще да е. Какво изпусна в тези дни на информационно затъмнение от моя страна? Нищо. Кръгло, празно, никакво си нищо. Какво представлява нищото? Ами това е едно такова нищо, дето е пълно с ранни ставания, много изчетени и написани статии (предимно глупости, които и без това след няколко месеца ще изглеждат по различен начин), ранни лягания, здравословни закуски и не толкова здравословни кафета. Това е нищото. А, да, да кажа, че голямото нищо бива коронясано с двукратен няколкочасов престой в една аула с още купчина такива никаквци като мен. Никаквци, правещи нищо. Ако тези нищоправещи никаквци са били добрички дядо Коледа няма да им донесе подаръци, нееее, той ще ги прати на томбола, че да си изтеглят с кои никаквци от горната класа ще имат право да си поговорят, че да получат едно още по-никакво листче, което ще удостовери, че те никак нищо не са направили през никаквото време в никаквата сграда, пълна с никакви книги. Прекалявам вече.

    Какво следва след нищото? Ами обикновено хората след такова нищо излизат, напиват се, правят глупости и се радват, че вече имат да правят нещо, а не нищо. Противно на мен, която седя в къщи (поради липса на хора за излизане), пийвам си лекичко един абсолют апийч и скайпя, войпдискаунтвам и упражнявам други такива странни начини на комуникация. Така е, като няма никой в близък план си набавям хората по виртуален начин. Тъпичко, ама бива. Пак по-добре от нищо.

    Всъщност днес исках да забия всички учебници на горния рафт, където ще са по-далече от очите (а от сърцето те са си далеч). Да, обаче нещо не ми стигнаха силите. Силите ми стигнаха за: наспиване след кошмар, четене на книжка в леглото, докато навън вали приятно и галещо, закуско-обяд, пъзел (ако знаеш колко е готино веднага ще изтичаш да си купиш един равенсбургер), обяд, кафе, телефони. Еми, толкова мога днес, няма пък зор да си давам. Събота е. Още 10 минути. Наздраве!

2 Responses

  • Наздаровия, Доничка :) Велекомен бекен, грандише аплаудише фюр грандише бекише:D
    Както знаят всички китайци – nothing else matters, означава, че нищото е бош-лаф работа 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing