• 16Mar

  Нямам време в последно време. За нищо. А ми се пише, а имам идеи, а ми трябва въздух. Така реших, че по-маловажните, но не съвсем тъпи неща, мога да ги отбележа в стил пейократки (защото е от Пейо идеята).

  Миналата седмица българско парти по случай 8ми март. Тъпооо, тъпо, тъпо. До един момент ок, но точно в 1.15 часа прокънтява чалга. И повече не спира. Много мацки, коя от коя по-гола, коя от коя по-гримирана. Повечето граничаха с виртуозността на трансвестит. Да не говорим за проститутките и съдържателя им. Които чоплеха семки. В дискотеката. Да ти кажа и за смотанякът, който свиреше свирепо с пръсти, на около 10 см от ухото ми. При последвалия пронизващ поглед от мен, той каза с отвратително шопско диалектище нещо от сорта да съм свиквала, че животът бил тежък. Бррр.

  Събота странно немско-тиролско парти, където на куп са събрани мацки завършили модното училище в Мюнхен. Една от тях е красива. И интересна. Другите са безвкусно, грозно и неподходящо облечени. Сутиенът като откритие на човечеството явно не е достигнал до тях. А имаха спешна нужда от него. Вече мога да разпознавам абитуриентките на модешуле Мюнхен от 10 км. Там беше и най-мързеливата и дебела котка, която се протегна, слезна от дивана на земята и докато задните и лапи се приземяваха, тя се катурна и заспа в навалицата от крака. Искам да съм котка.

  Вчера обучение в голяма световноизвестна лилава фирма. Английският ми не бил за изхвърляне. Няма такъв офис, честно. Очите ми останаха. Че дори лалетата по масата бяха лилави. Не ми харесва този цвят. За пореден път се убеждавам, че не ми харесва промивката на мозъци, която е задължителна, когато работиш при/за голяма фирма. Те не правят грешки. Те са велики. Те са най-добрите. Не обичам. Обичам да се признават грешките, обичам да се говори открито. Пък и като копираш конкуренцията си до къде мислиш, че ще стигнеш?

  След около час може и да се добера до нещо като обяд. Стомахът ми се е свил до неузнаваемост. Стискай палци.

2 Responses

 • мерси, изроде. липсва вече само подписа ми… продадох се :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing