• 25Nov

  то не че има значение, ама защо пък не?
  Ако можеше с копи-пейст да си оправя деня щеше да е добре. Щях да сложа следобеда като начало, сутринта щеше да е по обед, а вечерта щях да я прехвърля след 12 през нощта. То че ще е кофти днес се разбра от часовника сутринта.
  Ама смисъл няма де, какво толкова
  Слънце, ясно небе и студ. Зимен сън обхваща рейса, който ще хвана утре вечер. Няма да спя. Няма да ям. Ще гледам в огледалото кой стои зад мен. Ще се надявам някой да дойде. Ама няма да стане тая.
  Краката ми са винаги студени, даже когато не може да се стъпва по някое горещо място. А на мен ми се плаче вече цял ден. Едно тъпо такова, необяснително. И нищо няма място в главата ми. Ще плача ли тази вечер или има вероятност да се повеселя. Това е кофтито, че не зависи от мен. Каквото зависеше съм го написала преди месец и съм го предала. А как е времето в Страсбург? Има ли сняг или ще ходим на плаж? Зимата.
  Представям си го, онзи бе, наборът на Рамзес втори, със снежна топка в ръка, целещ се в мен и крещящ – ти ли ще ми пробутваш тъпата си работа, аааааа? Тва за перцепциите и без друго беше неговата тема, ама аз нали се правя на оригинална и трябваше да се хвана на хорото.
  Хванах се за главата, дето вече не ме боли, щото е празна. Едно време много образно си го представях онзи лаф, че имаш боза и бръмбари в главата. И все си мислех, че някои хора наистина това имат в панасониците си.
  А то едни пазарски чанти, кво да ти разправям. Ама случва се понякога да не го намираш това, за което искаш да си мислиш. Потъва вдън земя, изчезва, а ти ходиш с фенерче и лупа, а то си се крие глупаво винаги зад тебе. Нищо де, знаеш, че ще се появи по някое време и накрая уморен сядаш в рейса и чакаш ли чакаш.
  И това ли трябваше да му е краят на всичкото време? Кой ще каже кога свършва? Само диригентът знае всичко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing