• 13May

  То не че има и неделя преди вторник, ама така му викам.
  След има-няма половин час ще се отправя към централна гара Мюнхен, където ще трябва да се взема ІСЕ-то към Виена. Първа класа, четири часа без прекачване, което означава – дълбок сън… Уха, от сега се радвам.
  Престоят ми в Мюнхен продължи 12 дни. Официално се водеше командировка. В личен план се водеше “изясняване на обстоятелствата” и срещи.
  Работно нещата потръгват. Наистина се очертава да поема отговорностите, за които си настоявах. Имам една готина и една не толкова готина нова колежка. Утре сутрин ще се запозная и с последния колега. Да се надяваме, че ще е в първата категория.
  Във вторник вечер отново ще пътувам към Мюнхен. Да обобщя с две думи: скука няма да има. Път, нови офиси и нови колеги не са представата ти за скучно работно ежедневие нали?
  Грубо погледнато работата ми не е от най-интригуващите, но като задълбаеш става интересно. Май с всички неща е така. Скоро ще има подробности относно позиция и вида дейност, която извършвам.

  Приятна неделна вечер, лека седмица и гледайте да попътувате и вие, за да не се чувствам единствената разпиляна по пътищата.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing