• 29Jun

  Здравейте всички,

  Както някои от вас разбраха, а и за да избегна шушукане по коридорите – ето официално от мое име:
  Миналата седмица напуснах. До 31.07 ще съм във виенския офис, след това – към България.

  Причините за напускането ми са лични. Комдат беше най-добрият ми работодател до момента (а те не са били изобщо малко до сега :) ) и в никакъв случай не е причина за напускането ми.

  Както повечето от вас знаят, вече съм от 4 години при комдат. Ако трябва да сме точни – на първи юли стават 4. Искам да ви благодаря на всички за страхотните приятелства и познанства, които направихте възможни. Беше невероятно да се запозная с всички вас.

  Но идва време за нови предизвикателства и нови задачи. Имам няколко предложения за България, но си оставям още малко време да размисля и да преспя над идеите. Нищо чудно пък само след годинка-две да излезе и някоя книга… Кой знае :) Всичко е възможно.

  Желая ви от все сърце всичко най-красиво. Наистина съжалявам, че нямам възможност да дойда до Мюнхен, където щяхме да спретнем огромно прощално парти. Но вие имате още малко време – до края на юли съм във Виена. Гостите са винаги добре дошли.

  От около 5ти август нататък можете да ме откриете на:

  Адрес: хххххххх Str. хх
  4000 Plovdiv
  Bulgarien

  Телефон: +359 888 ххх ххх

  Mail: do.lemon в gmail.com

  Blog: comming soon

  Ако на някой от вас му се прииска 45° лятна или ски зимна почивка – винаги е добре дошъл в България. Ще се радвам да видя всеки от вас. А за някой от вас това е задължително :)

  Приятелски поздрави
  Донка


  P.S. Специално благодаря на Х.А. и А.Ф., които тогава казаха своето “да”. Бяха наистина страхотни 4 години с вас.

  Donka Doycheva
  Account Manager

  komdat.com GmbH

3 Responses

 • Бе, не че нещо… ама крайно време беше. От както те познавам и си в чужбина … се оплакваш от… чужбина. Друго си си е да се оплакваш от България. Едно такова – по натуралборн е 😉 Шегата на страна. Винаги можеш да разчиташ на един понякога леко разсеян и мааааалко несериозен изкуствоведо/дизайнер. Ще се видим на рожденния ми ден. Надявам се. Уелком хоме.

  ПС:
  Понякога наистина ми липсва пиенето на бира с лимон. Или по-скоро онова настроение от онзи купон от първото ми напиване през живота.

  ПС2: Apple рулират.

 • Е, не искам да се оплаквам. Поне не още.
  Мааааалко несериозен беше добро :) Май точно за рождения ти ден ще съм си в къщи. Няма да е лошо да наминеш към Пловдив – един път в годината не вреди. 😉

  ПС: и на мен ми липсва. Тази година ми пропусна рождения ден и затова нямаше бира с лимон. И джин…

 • за сметка на това пък на рождения ден имаше Водка А-пич. Който пил – пил, който не пил – пил Цитрон. Демек имаше и Lemon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing