• 02Dec

    Да кажем, че ми се случват странни работи е преувеличено. Но като съвсем обикновени също не мога да ги окачествя.
    След великия четвъртък миналата седмица, който трябваше да сложи началото на един период без сънища-кошмари с онзи професор просто преминах на фазата НЯМА-ДА-СПЯ, ЗАЩОТО-НЯМА-ВРЕМЕ. Естествено си направих подарък по случай взетият последен изпит и си купих билет отиване-връщане, посока Страсбург. Една специална Шмокла имаше рожден ден там. Страсбург е готин, но междувременно се получава така, че всяка година в последните 5 ходя до там. Ами ще си го кажа – не ме кефи вече. А пък и тия коледни пазари са една голяма лудница, много хора. Като казвам много, това означава да стоиш на улицата, щото не можете да се разминете… и ти изчезва коледното пазарско, подчертавам пазарско, а не празнично, настроение. Или поне на мен. Там се случи първата голяма случайност. Срещнах баща ми. Хехехе, уговорка в последния момент, която толкова пасна на настроението ми. Всички, заради които отивам там едно време бяха едно цяло. И това беше готиното, че използвах максимално времето с всеки един от тях. В момента всички са пораснали и ежедневието ги разпръсква в малкия градец по страннен и някак искан от тях начин. Наистина ли идва момент, в който сами сме си достатъчни и старите приятелства избледняват? Тъпо е, когато видиш на какво всъщност е способна една жена. Тя не е съвсем жена де, но се мисли за такава. Ако беше истинска жена нямаше да я е страх от тези неща. Но както и да е. Бяха весели два дни, с около 4 часа сън общо… Свилсън искаше да пиша за него и да кажа на всички колко секси е станал, колко е отслабнал и какъв ча_овник е, като едно време. Чертичката на мястото на Р-то е, защото той не казва Р и е много гот. Така и навремето не можа да ми купи цигаи мо. Щото продавачката не загряваше и казваше, че нямат цигари, които се казват МО.
    Готино е да видиш старите приятели, гадно е да видиш как всеки поема на някъде. Свилсън и Алекс заминават догодина в Канада. Другите кой знае къде ще ги отвее вятъра… аз за себе си още по-малко знам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing