• 12Aug

  Официално се намирам в Пловдив, където започнах да се нанасям. От няколко дни се опитвам да подредя някъде тази част от багажа си, която беше във Виена. Главният ми багаж се намира все още в Мюнхен. Ако някой има желание да ми донесе нещо няма да му се възпротивя.
  Тръгнах на зъболекар, работа още не съм започнала. Да мине този сватбен месец, че тогава :)
  Голям смях ми е, че ходя при бивш съученик на зъболекар. На това отгоре му викахме Шайсето едно време. Мда, ама Шайсето е толкова внимателен, че просто съм на седмото небе. Хвалех го на друг наш съученик, който каза: ейй, като те слушам начи искам да си счупя един зъб и да отида още сега (беше към 11 вечерта и седяхме в Мария Луиза).
  Иначе още ми е малко пообъркано и бързам все да се срещам с хората, сякаш отново ми е премерено времето. Така де, колкото и се противя на София, да не взема в скоро време пък натам да се изнасям… То от мен нали всичко се очаква и все не могат да ме хванат къде съм. До края на август поне се очертава Пловдив. Да знаете сега.

  П.С. Търся си мебели и мивка за банята. Дайте идея къде да намеря мивка за ТАКОВА (1) решение (2) на липсата, която ме е налегнала. Ако е с по-ъгловати форми ще е идеално.

2 Responses

 • Владо, благодаря ти много, но всичко е в кашони и са големички, знаеш колко е един Umzugskarton…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing