• 20Aug

  След една кратка като сън нощ срещу неделя доста превъзбудена поех към София, където за мен започна сватбеният маратон. Вчера и идущата събота бях/съм на сватби на скъпи хора. По случайност в един и същи ресторант. Снощи си говорих с барманката във въпросното заведение – горе долу същият екип е на работа следващата събота. Ще сменям тоалета. Нека мине и втората сватба и ще ударя един доклад на тема сватби. Веселба си е това. С радост забелязвам много нови неща в организирането на това събитие. Което само може да ме кара да се усмихвам и да вярвам, че традициите не са лошо нещо, но малко опресняване и модернизиране не вреди.

  Мина едно от интервютата за работа. Не смея да говоря и да обещавам. Чакане му е майката в момента.

  “Когато порасна, ще стана Кенгуру” е брутален. Гледай го ако още не си. По възможност на лятното кино в Пловдив, което много ме впечатли. Като оставим настрана факта, че филмът трябваше да започне в 9, ние влязохме (хмм, влизане на открито???) в 9 без 5 и филмът вече беше започнал. Но атмосферата е повече от приятна.

  Това, че съм пушач ме кара много често да се чувствам неудобно и да ме е срам от тази моя слабост. Има хора, пред които просто не мога да запаля цигара. Има обаче ситуации, когато не мога да избягам от зависимостта си. Ако ми правиш забележка ме караш да се чувствам още по-отвратително. Знам за нетолерантността на много от пушачите. Но има и непушачи, които не са по-малко крайни. В крайна сметка никога не съм си позволила да пуша на място, на което е забранено (тук изключвам нова сграда на ПУ, където дори имам компроментираща снимка). Както и винаги се съобразявам дали е удобно и прието. Смятам, че съм коректна и заслужавам малко свобода, особено когато се намирам под открито небе.

  Искам да уволня (де да можех) 90% от софийските шофьори на таксита. Аз: “Добър ден. Към църква Св. Седмочисленици моля.” Той: “Амчи тва къдье ье?” Или: “Ами от къде да мина сега за тоя адрес?” Нали ако знам пътя ще си взема кола под наем и ще карам сама. Или ако познавам града толкова добре ще се повозя на градския транспорт!

  За тези, които не са ме виждали в последните 3 дни – не се стряскайте като ме видите отново с коса 3 см. Отдавна го исках и отново се постригах. Обожавам късата си коса. Пък и ми отива. Ама и скромна беее…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing