• 30Aug

    Слушам новия албум на корн и се разтапям в последните горещи вечери на Пловдив. Всички в последно време оживено се интересуват за моите работни планове. Надявам се заради несериозни хора да не съм изпуснала по-доброто предложение, което имах. Не съм очаквала кой знае каква работна етика тук, но това, на което станах свидетел, малко ме накара да се отдръпна. Телефонният ми номер е доста разпространен вече, кое те кара да не ми звъннеш поне за уточнение? Дивя си се, може да ти се струва странно, но е така.
    Взела съм на заем доста филми и търся време и компания за тях. Говоря за Great Expectations, La Mala Educación, Lolita, The Bridges of Madison County, Todo Sobre Mi Madre, Last Tango in Paris. Желаещите да се обаждат. Не че не мога и сама да си ги гледам де, ама с компания си е друго. Очаквам доставка на 2 филма, които ме е срам дори да си призная, че съм ги поръчала. За тях ще стане дума в следващите седмици. Те така, глупостите които правя винаги наяве излизат… Но има и един подстрекател, така че не съм сама.
    Имало 4 почивни дни в началото на септември. Мислех тотално да се разплуя из къщи, но се оказа, че Тасос ни чака. Е, и моето гъзе море да види таз година. Не очаквай да се прибера много почерняла, обичам да стоя под чадъра с книжка и слушалки на ушите. Корн добра идея ли е? Не е съвсем за изхвърляне албума. Послушай последното парче – ай уил протект ю. Ммм, разтапя.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing