• 12Nov

  Съвсем се изгубих в последно време. Работата е такава, че започнах най-после и аз работа. Задълженията идват едно по едно, командировки и други щуротии, а още нямам банкова сметка в България. Да ми препоръча някой някоя банка, която няма да ми иска такса за това, че ще казвам от време на време добър ден???

  Интересно е как с напредването на времето тук, вместо нещата да улягат и да поемат по някакъв канален ред, те не престават да бъдат изненадващи. Срещите с миналото са на всяка крачка. След бясната вечер в Петното (Ико как е издържал на лекции на следващия ден просто не знам) успокоихме топката с изключително тъп филм –  Между два свята, на Антъни Хопкинс. Пет лева за тоя дето духа. Но упорито си го изгледахме до края, с надеждата да се появи логика. Нямаше такава. Дейвид Линч и Тарантино, които за мен са пълни изроди когато става дума за изпляскали филми, просто могат да си гледат работата. И да ти кажа – на края главния герой го удря кола и умира. А човекът зад мен изръкопляска и каза: Ееее, най-накрая :) Ми така де. Час и кусур мъки.

  Иначе киномания рулз. Набелязала съм си толкова филми, че сигурно ще се разоря. А най-хубавото от всичко е, че филмът на Антон Корбийн беше отложен и ще мога да го гледам. Ура, ура, ура.

6 Responses

 • за контрол ли става ввпрос?
  гледах го в ндк и беше прекрасен

 • asd: да, за същия :) аз съм сигурна, че ще ми хареса

  Блум: благодаря, ще погледна

 • Оцелях ! Как може да се съмняваш :) :) :)
  А Контрол кога ще го гледаме ?

 • Здравей Дони,

  извинявай че, толкова дълго не съм ти влизала в блога и съм пропуснала факта, цхе си се прибрала в България. От една страна се радвам за теб-знам, че се стремеше към това, от друга съжалявам много, че не се видяхме. Желая ти много късмет и нека съдбата те закриля

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing