• 26Dec

  Забелязвам едно дупчесто блогово пространство, особено на хората, които сега са си дошли в България. Решавам да запуша дупката поне при мен.
  Не знам защо, но след като кацнах на 20.12 времето сякаш спря. Имам чувството, че съм в Пловдив от около… абе чувството, че изобщо не съм си тръгвала. При повечето ми идвания беше така – времето лети, не смогвам да се видя с всички, но още на първия ден успявам да видя цялата рода – баби и дядовци, братовчеди, лели и други. Този път отлагах, за това и първо се видях със зъболекара си.
  Другите също се прибраха. Излизам вече две вечери подред, а се прибирам в 12 като Пепеляшка. Не ми се пие, не ми се стои по заведенията, много странно…
  Новата година я уредих за няма и 20 минути – ако има други заблудени като мен, които ще ходят в сенса в Пловдив да се обадят. Аз ще съм там. Не очаквам чудеса от тази нощ, защото за поредна година ще я изкарам сама (в компания де, но не с любимия човек). И това заведение май не е точно мой тип, но може и да се мръдне нанякъде.
  Обаче главният въпрос е как да си оправя настроението. Трябват ми нови хора и нови места. А тук срещам само неща и хора, напомнящи на минали хубави и не дотам хубави моменти. Имам една глупава идея, която ми хрумна снощи след 4 водки и две бири. Ако я направя ще се чуе :)
  Ама съм станала един истински специалист по палене на камини. Все едно само това съм правила цял живот.
  И тази вечер ако издържа равна няма да имам – годеж. Ама не мой де, ами на хората, на които ще стана шаферка през лятото. А миналата година от баницата аз го дръпнах годежа. Казах им аз, че не е верно това с късметите, ама кой да ми вярва. Добре, че не е верно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing