• 23Nov

    Киномания приключи за мен още миналата седмица, но нямах време до момента да споделя. След този маратон нищо друго не ми остава, освен да обобщя за четирите филма, които гледах: имаше един изключително тъп, един посредствен, един много добър и един перфектен филм.

    Изключитлено тъп: онзи на Антъни Хопкинс, дето и той не знае какво е снимал и направил. Писах за него тук.

    Посредствен, но поне малко смешен: нАни със Скарлет Йохансон. Някакви изтъркани холивудски истории за Пепеляшка и принца, бла бла бла, тя е хард уоркинг, той е гъзе, бла бла бла, тя е нещастна, той ще я прави щастлива, бла бла бла, нейната шефка е шит, ама нещото, с което се занимава я кефи, бла бла бла, поучително за богатите, размахване на пръстче, бла бла бла… Хепи енд, айде готово.

    Много добър: Across the universe. Jim Sturgess е много много як, напомня ми на някого, но не знам на кого. Музика: Бийтълс. Участва: Боно (макар и за малко и перфектно изпляскал). Музиката ми дойде в повече в един момент, но беше добре пипнато. Усетих всички настроения, имаше много скрити неща, които се показваха тук и там. Но честно казано трябва да си поне малко фен на мюзикълите, че да ти хареса. Започва малко като Брилянтин, е, добре де, и той завършва с хепи енд, ама не му изкусурявай толкова. Можеха да поотрежат някоя и друга песен, но… Просто се примири с идеята да гледаш нещо по-различно и ще ти хареса. Култово е и Джо Кокър как се появява. Айде, няма да издавам повече, отивай да го гледаш.

    А най-добър си остава Контрол и това си е. Много се чудих от къде Аник ми е толкова позната, пък тя била така любимата на всички немски мъже Александра Мария Лара. За него пък писах тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing