• 28Nov

  Да, Ана ми чете мислите. И то така, че ги описва по начина, който сама се опитвам да си обясня. Тя твърди, че е “понякога не особено умна”. Вярвам и, защото и аз се чувствам на моменти така. Като например сега. Но пък била руса. Абе не знам, ама е страхотна.
  А защо си мисля, че ги чете? Ами заради това.

7 Responses

 • няма как да усетиш ефирния допир на пламъка ако поне веднъж не опариш ръцете си, посягайки към него. Така както не можеш да оцениш истинската красота на розата, без поне веднъж да се убодеш на деликатните трънчета, посягайки да я откъснеш с голи ръце.

 • “няма как да усетиш ефирния допир на пламъка ако поне веднъж не опариш ръцете си, посягайки към него. Така както не можеш да оцениш истинската красота на розата, без поне веднъж да се убодеш на деликатните трънчета, посягайки да я откъснеш с голи ръце.” – баси кича :)

 • Май всички сме минали през това 😉
  Не, не е мазохизъм, а просто непознаване на себе си.
  Ако някой мъж не е или не иска да бъде мъжа, от който се нуждая, не го насилвам – пускам го да си ходи или си тръгвам аз. Но преди това му го казвам, разбира се. Просто не бива да оставяме мъжете неинформирани за чувствата ни и все пак да не поемаме техния избор върху себе си – ние си имаме собствен избор :-) И още нещо, за което си дадох сметка наскоро – не само взетото, но и даденото задължава.

 • Това май трябваше да бъде коментар за Ана, обаче пуст блогспот как ме дразни…

 • той и Димитър така се оплеска и пусна тук :) нищо де, аз се радвам да ги чувам тези неща, които си ги мислите

 • Е, на мен пък тук ми е някак по-уютно :-) Този черен цвят на блога на Ана ме стряска. Пък и щом това са и твоите мисли, значи тук е правилно място да си кажа аз своите :-) Четох, че е имало среща 😉 Няма ли някакви отзиви или все още скалъпвате спомени 😉 Надявам се около Коледа да се видим, поздрав :-)

 • Актуализирай и чети :) хвърли и поглед на снимките, кошмарно-ужасни, но много реални.
  Айде, чакам я коледата вече

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing