• 31Jan

    Наистина позамлъкнах в последно време. Това е симптом на доволния човек. Нормално ежедневие. Тишината те заобикаля, като изключим звънящите телефони и понякога напрегнатото ежедневие. Напрегнато, защото някой не си е свършил работата – понякога и ти самият. Мога да се похваля, мога и да се оплача. Мога и да си стоя кротко и тихо там на дивана и да не казвам нищо. Но в случая не мога да замълча просто така.

    Много рядко, но хвърлям по някой поглед на това, което някои от вас са търсили в гугъл и са попадали на мен. И много подходящо ми се стори, че някой е дошъл до тук след като е попитал: какво е егоист. Ти знаеш ли какво е? Аз се обвинявам понякога, че съм егоист. И съм такава. Отново понякога. Не винаги и не към всеки проявявам тази не особено лицеприятна черта на характера си. И имам хора, към които не бих могла да бъда такава. Историята в няколко реда: Той е особен за мен човек. Мястото, което заема в живота ми е прекалено важно, за да му се ядосвам на несериозността или на понякога солените шеги. И аз си го позволявам да не бъда точна, да му мрънкам и други подобни женски номера. Приятелството е истинско, поне за това свидетелстваха нашите срещи – редки, но винаги с чувството, че снощи сте изпили заедно бутилка вино и днес просто сте се срещнали на кафе да се оплачете от главоболието, което ви мъчи. Бил е свидетел на безкрайните ми мъжки и женски истории. Разчитала съм да е там – в повечето случаи онлайн. Не го бях виждала отново с месеци и така се случи, че излязохме дори две вечери подред. Рекорд!!! Хладината беше забележима от самото начало. С напредването на часа се превърна в лека незаинтересованост и когато видях скуката бях вече на път за вкъщи. Досада. Ясно ми е естествено, че всеки поема по пътя си. Но репликата “who cares” е добра да се измъкнеш от други ситуации. Не и от тази. Преди няколко вечери на съседната маса в ресторанта, където вечерях, беше седнал арменският поп. Смятам следващия път да го заговоря и да му се оплача.

One Response

  • от мен ша знаеш, така кат та слушам – тоя е гадно копеле. не се занимавай повече с него. най-ги мразя такива шушляци. прятел бил… от толкоз време.. ала-бала. пък му се случило да не бъде на кеф. пък и две вечери подред! че как може! на ешефода!!! аз та обичам. оня не калъф. избери мен!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing