• 09Jan

  Аз докато се наканя може и да мине новата година… Има за наваксване толкова много!

  Започвам от поканата на Енея.  Доста закъснях, затова няма да има приказка. Тоест не, ето линк с моята любима приказка (на руски). “Маша и мечокът”– можех да я слушам на ден по 100 пъти!!! Колкото до идеята cъс SOS-селищата в България и подкрепата им – това беше коледният подарък на фирмата към всички наши партньори и клиенти.

  Новата година започна с 2 дни мързел, немски гости и продължава с доста работа и очакване на следващите немски гости.

  Установих, че по-важно от здравето няма.

  След коледните преяждания, новогодишните баници (добре бе, нормално ли е от 3 различни баници да изтегля едно и също нещо!!!!????) и баклави, прасешко и кисело зеле резултатът беше 4 килца отгоре. Започнах да се изхранвам от трици. Малко е гадно, но дава резултат вече! От понеделник тръгвам отново на йога.

  Дано се стегна и започна да пиша малко по-често, защото ми писна да се съобразявам с това кой чете и кой не.

  И все пак 2008 завърши позитивно за мен с новината, че избраха Мартин Димитров. Но е малко (??) кофти чувство да видиш, че никой не си мърда задника, а само псува по правителството, което така и не можахме да бутнем. Сега казват, че е прекалено късно за това, наближавали изборите. Да видим какво ще стане и там. Още по-разочарована останах от студентстките псевдо-протести. Да ходят да си празнуват 8. декември и да не ги е грижа за нищо. Каквото правителството, такива и студентите… Нямах намерение за преглед на годината, това са само по-важните неща.

  Честита нова година на всички!

2 Responses

 • Хе, заедно с Червената шапчица “Маша мечока” е любимата приказка на дъщеря ми, но на книжка… даже понякога я “чете” :-)

 • Едва когато се научих да чета се отказах от постоянното повтаряне на тази приказка :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing