• 16Mar

  Лидл, въпреки противоречивите нагласи на германците (някой друг път, че е дълго), на мен ми беше доста любима верига в Германия. Хранителни стоки (ако поне до Гърция сте ходили – то сте ги видели).

  Учудването ми днес дойде от търсене в българския Гугъл “лидл работа за шофьори има ли?” (и попадане при мен). Та да отговоря:
  Може и да има. Но още не са отворили магазините си в България. Скоро. Търпение му е майката.

13 Responses

 • Е, ти много добре си го обяснил, заслужен ти е трафика 😉 Аз ако видя обява за шофьори, ще я пусна и тук 😀

  Нето е гадно… Жалко за Плюс. Но пък срещу Едека нищо не мога да кажа. (Без много връзка, но да си кажа – много обичах немците, които ходеха с Едека торбички да пазаруват в Алди…)

 • О, не, за Бога!!! Какво ще си кажат съседите???

 • Хайде, хайде! Време е да отварят ЛИДЛ, АЛДИ, ХОФЕР, ЕДЕКА и всички подобни!!! :)

 • Да си кажа и аз вещото мнение и май ще ми е премиера в българският ти блог :-) В Австрия вече няма PLUS, отново стана Zielpunkt. Лидл в Германия е много по-добър от Алди. В Австрия е обратното. В Лидл не ходи никой уважаващ себе си австриец, всичките обаче “маат” гащи из Хофер (Алди), нищо че до преди 4-5 години това беше най-позорният им магазин.

 • @shipkoff: и аз казвам, че е време, но като гледам какъв DM отвориха в Пловдив ми се плаче. Това ей сегинка ще го блогна.
  @Bulgariana: радвам се на премиерата. В Австрия страшно много ми липсваше Лидл (няма в централната част на Виена или поне аз не открих). Но пък при вас Spar е много по-достъпен и хубав от немския Spar.
  А всъщност не са ли еднакви стоките, само различно опаковани? (с малки изключения)

 • Не знам дали имаш предвид стоките в Шпар и Лидл, но не, не са еднакви. И в Хофер(Алди) и Лидл не са еднакви стоките. Шпар е доста по-елитен и от двата магазина и съответно малко по-скъп. В центъра на Виена определено няма Лидл, най-близкият е май в 5. бецирк на Зибенбрунненгасе

 • Не знаех за Пловдив :) , но сега отвориха в Бургас Carfour, в който още не съм ходил, но мисля, че е ДОСТА евтино :)
  Шпар е наистина къде къде по- елитен от Хофер и Лидл и наистина по- скъп… белият хляб там е 2,5 евро! wtf?!

 • Е аз може ли да питам нещо понеже виждам че сте наясно със нещата за Лидл. Искам само едно да знам в цялата страна ли ще има такива магазини или само в по големите градове.Предварително ви благодаря.:)

 • хехе, я да вляза аз в ролята на съпорт:

  ели, ще има в цялата страна, даже първо отварят в по-малките градове.

 • така е, който си зарязва блога, други му го поддържат 😉
  Мерси :)

 • АЗ най-си харесвам Алди в Германия, след него Нето и чак тогава по качество идва Лидл и Едека. От Кауфланд, Метро, Реве и Реал въобще не сме доволни. Не стига, че са скъпи, ами зеленчуците и плодовете им са често нагнили.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing