• 05Oct

  Изродите мръсни ми скъсаха нервите от петък насам.

  Първо всички банки умряха. Нищо не можеш да правиш, системите им незнам-си-кво-станало (обичайно оправдание).
  После спря всичкия интернет на света, ъъъ, на България – няма го.
  После дойде, според тях хората работят чак в понеделник. И изведнъж – няма мейли. Получаваш, но не можеш да изпращаш. Айде де, ами сега? На едната работа си скъсах нервите и обвиних всички и всичко, че е срещу мен. Хората от хостинга обаче се оказаха печени и ми помогнаха бързо (но както се оказа не беше универсално решение).
  Другото ми работно място е вкъщи, друг компютър, с друг мейл клиент, абе с 4 думи – същото, ама съвсем различно.  И пак се започва мъката – на никой нищо не мога да пратя. Звъня на БТК, изхвърлят ме от линията с “почакайте малко” след като съм чакала вече 20 мин. Е, след един час успях да говоря с някой, който разбираше и ми каза, че трябва да се преконфигурира SMTP-то на mbox.contact.bg. На питането дали не трябваше да има предупреждение и/или предизвестие техническото лице замълча като насран гъз. Извинете, ама не мога да остана възпитана. Значи всеки път, когато отида да работя в някой от офисите ни (извинете, но няма БТК в целия свят) трябва да си ръчкам всичките настройки наново????

  Ох, не мога повече да се ядосвам. Няма ли кой да ги застреля??????????????

  Още един ядосан – ТУК.

8 Responses

 • Ай стига !!!?!??!!! Направо не мога да повярвам. Добре че нямам нищо общо с тези.

 • това обяснява защо не можех да крада уайърлес от съседа като си бях в нас тоя уикенд :)

  ПС. решението на СМТП проблема поне е просто – use Google hosted mail solution 😉 за БТК решението пак е просто – динамит 😛

 • БТК не са длъжни никому, всички са длъжни на БТК. Моето решение е – да пусна всичките си пощи през SSL. Всяка хостинг компания, която уважава себе си и най-вече клиентите си трябва да има SSL порт за пощенските си сървъри. Порт 25 е най-набеденият за пощенски-спам-порт, но в повечето случаи не е проблем за кадърните троянци. Ето и моите размишления по темата, но аз се водя “PRO” и за мен май проблеми нямаше, освен нервите разбира се.
  БТК и проблемите с SMTP пощата.

 • Хората от срам си смениха и името дори. Да живее Виваком!! Решението е лесно бре хора, режете кабела, аз от 3 години съм напълно независим от БТК. Отрязах си телефона защото ми идваше по-евтино да говоря през мобилния. Ползвам кабелен нет, който се насира 1-2 пъти годишно за 1-2 часа, ръгаш кабела в компа и всичко тръгва. На бтк настройките са отвратителни, все в некъв сайт влизаш, все некви регистрации, все нета ти е насран, като тръгнеш нещо да променяш по абонаментнния план скачат срещу теб и едва ли не те изнудват с разни допълнителни такси. Не знам защо фирмите в бг са все на бтк, уж да нямало излишни кабели.

 • Виваком даже закъсняха със спирането на 25 порт. повечето големи доставчици отдавна са го забранили, а някой даже не са го и пускали..

 • мерсиии :) дано е полезно на повече хора, доста идват насам с търсене бтк smtp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing