• 12May

    Ето това парче ме побърква от известно време насам. Не знаех, че харесвам кънтри, но този пич разтърсва. Особено ми хареса тази песен при 150 по магистралата преди около два месеца с весела компания в колата и страхотно настроение след скъсване… Пътува ми се повече от всякога и съвсем скоро ще полетя към България. Не знам с колко километра в час, но май ще слушам точно това парче на кацане. Обичам да правя излитането и кацането специални. На излитане при мен има винаги нещо леко носталгично, независимо в коя посока тръгвам. Нещо бавно и размазващо, не винаги свързано с някой или някъде. Излитането е началото на ритуала. Отпускаш, в същото време затягаш колан. Бавно самолетът поема. Усилва постепено скорост, докато не усетиш асфалта почти под краката си – така както го усещаш, когато караш блейдовете по скапан асфалт, където усещаш всяко камъче под пръстите си. Замираш за момент, когато се отлепяш от земята. В гърлото ти нещо се надига, но е приятно, не като усещането след препиване. След това просто летиш. След това виждаш града под себе си, след това селата около него, след това само облаци. Това е най-красивото. Кацането е една друга история. Нетърпението нараства. Не мисля, че се дължи на адреналин, това са просто нещата, които минават през главата ти. Идва еуфорията. Тогава идва това парче. И в този момент самолетът удря земята. Има една малка разлика в картините, които виждаш на излитане и кацане, която понякога е зашеметяваща, но рядко и отдавам голямо значение.

    А сега слушам парчето за излитане – do i ever cross your mind. Рей Чарлз. Време е да излетя в страната на сънищата. Всъщност излитам ли в момента или кацам не е ясно.

One Response

  • Koe si izbirash- Amsterdam ili Barselona 😉
    Ste si gi podarim v naai-skoro vreme….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing