• 17May

    Много държа да споделя това, което току що направих. Четох днес във вестник СЕГА за така наречения гласоводител. След всичко, което се наложи да отговоря се оказа, че бих избрала Български Народен Съюз. Ако трябва да сме честни не съм запозната с програмата им (сега ще им поразгледам страницата), но съм абсолютно сигурна, че няма да гласувам за тях. Партията, за която ще гласувам беше на второ място в листата, която се появи след отговаряне на всички въпроси. Е, не е чак толкова зле, колкото си мислех. Сега мисля да пробвам теста какво ще покаже ако му давам само “неутрален” и “не знам”…. Е, тогава сигурно ще трябва да гласувам за левицата. Не мисля, че някоя от бабичките им изобщо си има представа от всички тези неща, на които отговорих аз.

    P.S. Знам че не звуча в момента като бъдещ политолог, но тези хора наистина ли са на мнение, че един тест може да определи за коя партия искам да гласувам. Тук не говорим за тестове от вида – мога ли да съм жената-вамп, до колко сте влюбчиви, големи шубета ли сте, степен на депресивност и други такива. Чували ли сте някога нещо за политическата култура? А и като прибавим и факта, че ДПС не участват в този тест, какво по дяволите искат да ми кажат с него? (На това място моля да не бъдат погрешно разбирани политическите ми убеждения). Не били съгласни да участват…. Това нещо не се ли прави на надпартийно ниво? За обикновените избиратели – като вас и мен??? Както и да е. Преценете си сами. Ще се радвам да чуя нечие мнение.

One Response

  • Хах. Не знаех наистина че едно и също ни вълнува по почти едно и също време :) Иначе аз излязох от БСП и май съм леко съгласен, че вижданията ми като цяло са най-близки с тях. Обаче като знам как всички са един дол дренки се чудя за кой да гласувам :( П.С.: прати ми на asdf@asdf-football.com някакъв мейл, icq… да не си четем само блоговете :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing